Mössa

Jag har stickat mig en mössa.. Pensionärsvarning ???


London

Ja nu har jag äntligen varit i London, vilket innebär mycket promenader fast vi inhandlade busskort. Benen värker och fötterna blev trötta.. Lite besviken på butikerna, lite svårt att hitta butiker man gillar till 100% men men..


ÅHHHH !!!!

Vad jobbigt det blev nu då.. Vi har VARG som smyger runt här.. Och runt här då menar jag bland husen och våra hästhagar.. Inte OKEY !!

 

Nä det är faktiskt inte OKEY med att dom smyger runt husknutarna, visst vi bor på landet. Men att dom beter sig oskygga och dom är inte rädda. Det är inte roligt att höra människor som säger: Men vargen är ju så snäll och skygg.. Men eller hur.. NOT !!!

 

Jag förstår att det finns vargälskare här i landet som så gärna skulle vilja ha vargar, men ärligt talat så bor dom flesta som är för vargen där det inte finns varg. Vargen är ett ROVDJUR om ni glömt bort det. Visst vi har björn här oxå och jag har haft dom gått förbi mina hagar men dom har inte visat något intresse för mina djur däremot för havren ute på åkern. Björnen äter hellre grönföda.. Vargen däremot äter andra djur.. Vem ska stå för alla dessa kostnader det blir för att man vill ha varg i detta landet? Jo det är skattebetalarna som får stå för det, och det resulterar i att det blir mindre pengar till annat som tex sjukvården. FRUKTANSVÄRT rent utsagt..

 

Denna bild har jag fotat hemma från gården 2007 när vi hade NALLE besök =)

 

Jag vet dom som inte vågar ha sina barn ute på gården och leka ensamma för rädslan av vargen (som inte är FARLIG) Mmmm... Ja jag hoppas som Naturdemokraterna brukar säga att man inte behöver utala denna mening: VAD VAR DET VI SA??? Hoppas det inte ska behöva gå så långt..

 

Nu är det bara 2 dagar kvar till min lilla resa med R till London =)

Kram Kram


RSS 2.0